Veselka Brnić
Preko 30 godina radnog iskustva u slastičarstvu i pekarstvu. Radno iskustvo stječe u restoranu Slavica, Paninoteci i Radnik Opatija.
Continue reading ...Preko 30 godina radnog iskustva u slastičarstvu i pekarstvu. Radno iskustvo stječe u restoranu Slavica, Paninoteci i Radnik Opatija.
Continue reading ...Kuhar sa bogatim iskustvom rada u hrvatskim dine restoranima (Zlatna školjka, Bevanda, Kukuriku, Vila Kapetanović,…) te u inozemstvu u hotelima sa 4 i 5 zvjezdica.
Preferira pripremati mediteransku kuhinju. Odlučio se za povratak u Hrvatsku, zapošljava u Studentskom centru Rijeka i pridružuje se timu restorana Slano & Slatko.
Konobar s dosta iskustva u hotelskom sektoru, te se nakon dugogodišnjeg staža u poznatom riječkom Hotelu “Bonavia” odlučuje zaposliti u Studentskom centru Rijeka. Pridružuje se timu Slano & Slatko.
Continue reading ...Dugogodišnji djelatnik SCRi -a, nekad vlasnik svoga ugostiteljskog objekta, a dugi niz godina radio je i kao voditelj ugostiteljskog objekta Andrea na Građevinskom fakultetu u Rijeci. U restoranu Slano & Slatko vodi dužnost glavnog voditelja.
Continue reading ...Konobar s dugogodišnjim iskustvom u dine restoranima, sa iskustvom u restoranu Kukuriku, ali i riječkim restoranima poput Zlatna školjka i Municipiumu. Nakon rada u realnom sektoru pridružuje se ugostiteljskom timu Studentskog centra Rijeka, a sada je konobar u restoranu Slano & Slatko.
Continue reading ...Kuhar s iskustvom u à la carte restoranima. Voli raditi sa svježim i sezonskim namirnicama te osobito s tijestom. Nakon dugogodišnjeg rada u inozemstvu, dolazi raditi u Hrvatsku. Prije dolaska u Studentski centar Rijeka radio je u restoranu Dida u Crikvenici. U Slanom & Slatkom radi kao sous chef.
Continue reading ...Voditelj je restorana Slano & Slatko. U ugostiteljstvu je preko dvadeset godina, a svoje bogato iskustvo u realnom sektoru (Hrvatska i inozemstvo), sada nastavlja graditi u Studentskom centru Rijeka.
Continue reading ...